catàleg
QUI SOM
LLIBRES NO OFERTA
Qui som
 


LLETRA
DISTRIBUCIÓ D'ESTOCS EDITORIALS
TIRATEMPLES, 1- 08514 LLUÇÀ. BARCELONA

La nostra web va dirigida exclusivament als sectors de l'ensenyament i la cultura per tal d'oferir-vos la possibilitat d'adquirir una bona colla de llibres que a ben segur seran del vostre interès i que ajudaran a multiplicar els vostres recursos.

Es tracta de llibres nous en oferta de diferents editorials de primera línia, que per raons de remodelació o bé per excés d'estocs, es poden adquirir a molt baix preu. Nosaltres ens hem especialitzat a treballar amb les escoles, triant d'aquests llibres els que pedagògicament puguin ser més adequats a cada cicle.

Creiem sincerament que els títols que us ofertem us poden servir en diferents vessants. Seria una bona ocasió per enriquir i actualitzar el fons de la vostra biblioteca, per poder obsequiar als alumnes en les festes o setmanes culturals, o fins i tot per triar-los com a llibres de lectura d'algun curs.

Fixeu-vos atentament en els lots especials que fem per les escoles, que us permetran retallar encara més els nostres preus del catàleg i amb els descomptes per la compra de més d'un lot.

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon, ens trobareu al tel .93/855-40-63.